Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

4 op een rij voor ons Eerste elftal

22 januari 2023 17:00

Na dat leider Bierbeek net voor de winterstop met 1-0 werd geklopt, Veltem uit de beker werd gewipt en na de 2-5 overwinning op Rhodienne, werd er gisteren ook weer gewonnen tegen Huldenberg (OHR)

Zaterdagavond moest onze A-ploeg in de bijna-vrieskou, het als 3e gerangschikte OHR, of Huldenberg, partij geven.

Nadat we in de eerste helft terecht op achterstand kwamen (OHR was toen zeker sterker), werd er op één scherpe tegenaanval toch 1-1 gemaakt voor rust door Jaan op voorzet van Milan.
Na de rust waren onze jongens veel scherper/harder en OHR minder zuiver, zo werd het onverhoopt 2-1 (Pieter)!
We moesten daarbij wel 4 gele kaarten incasseren.

In de laatste 10 minuten ging OHR op zoek naar de gelijkmaker en duwde Herent in de verdrukking.
Ze liepen echter op een counter waarvan opnieuw Pieter kon profiteren.
Einduitslag 3-1, 3e overwinning op rij (4de met beker bij).

De rangschikking ziet er zo opeens heel anders uit!