Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Herent Kampioen! volgend seizoen 1ste Provinciale!!!

3 april 2022 9:30

Herent besliste de wedstrijd op nauwelijks 20'. Toen stond het al 4-0 na doelpunten van Pieter (2x) Jaan en Tibo (penalty). Herent hield balbezit en speelde de eerste helft rustig uit.
Even concentratieverlies vlak na de rust en Nossegem kon de eerredder scoren. 4-1
Herent nam het heft daarna weer stevig in handen en scoorde nog drie keer, weer Pieter (2x) en de ingevallen Wouter stroobants maakte er met een mooie grondscherend schot ook nog ééntje.

IMG_1339_2.JPG
Met 4 doelpunten in deze wedstrijd en een veelvoud onder het seizoen wordt Pieter topschutter in 2de provinciale!