Nieuws

Nieuws

Derby KFC Herent - HO Veltem eindigd op gelijkspel 1-1

21 november 9:15  Lees het verslag van Stefan Van de Weyer op meer »


KFC Herent ondersteund de zoektocht naar zorgverleners

21 november 9:15  KFC Herent is een club met oog voor wat er leeft in de maatschappij. Getuige hiervan ons reeds lang behaalde label Football For Society Het clubbestuur ondersteund daarom voluit het initiatief van enkele Leuvense zorginstellingen in haar zoektocht naar voldoende medewerkers.meer »


Trainers gezocht

2 november 8:15  KFC Herent is nog op zoek naar trainers voor de U14IP, U21 reg., U9 reg. en voor de meisjesploeg U13! Enkel voor de U14 IP is Uefa-B diploma vereist (of in opleiding). Je komt terecht in een mooie club, je krijgt een passende vrijwilligersvergoeding, volledige trainersoutfit en de mogelijkheid om trainersopleiding te volgen betaald door de club. Interesse? mail: TVJO@kfcherent.be


Dames hebben sportieve revanche beet!

31 oktober 11:15  Onze dames ploeg speelde vandaag uit bij Wijgmaal en trof daarbij de ploeg die hen vorig seizoen op de laatste speeldag van de promotie hield. KFC Herent nam vandaag sportief weerwraak en bezorgde de Wijgmaalse dames een zware 0 -7 nederlaag. Wijgmaal hield 20' stand maar na het eerste doelpunt was de weerstand gebroken. Met het oog op de bekerderby nu dinsdagavond al op Microob Veltem, voerde trainer David ook nog heel wat wissels door om enkele spelers wat extra rust te gunnen. Met deze zege lijkt voorlopig althans enkel Boutersem nog een concurrent voor de titel. Het seizoen duurt echter tot de laatste speeldag, die les hebben onze dames intussen wel geleerd....


Overlijden Bert Smeets

22 oktober 9:45  Met veel droefheid vernam het bestuur van KFC Herent het overlijden van Bert Smeets. Bert was de echtgenoot van Barbara en de papa van Simon (U13) en Elvire (U12) en reeds geruime tijd ziek. Voor zijn ziekte nam hij mee de sociale media van de club onder de loupe. Hij was ook een gewaardeerd afgevaardigde en was op en rond onze velden een graag gezien persoon. KFC Herent betuigt zijn diepste medeleven met de familie. Vandaag zullen alle wedstrijden dan ook aanvangen met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van Bert.


Eerste ploeg speelt 0-0 gelijk tegen leider HO Bierbeek

17 oktober 9:45  Na de eerste overwinning verleden week thuis spelen onze jongens oververdiend 0-0 op Bierbeek. Er zat zelfs nog meer in. Lees het verslag van Stefan Vandeweyer via de linkmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!