Nieuws -

Nieuws

Nieuws

Travoo schenkt wedstrijdbal

8 september 9:30  Voor de wedstrijd KFC Herent - KFC Eppegem wordt de wedstrijdbal geschonken door café Den Travoomeer »


Damesvoetbal iets voor jou? Kom naar de open training

22 augustus 21:30  Zin om te voetballen? Kom eens een kijkje nemen op onze opentrainingen, leer ons kennen, krijg de smaak te pakken en join het gloednieuwe team van KFC Herent Dames B ⚽️⚽️⚽️ Sharing is caring.meer »


KFC Herent haalt derde ronde Beker van België na uitschakeling derdeklasser Zwarte Leeuw!

7 augustus 8:30  Op het veld van amateurploeg Zwarte Leeuw Rijkevorsel zorgde KFC Herent voor een stunt door met 1-2 te gaan winnen. Pieter Taveirne bracht de ploeg net voor de rust op voorsprong. In de 70ste minuut maakte Jarne er 0-2 van. Verder dan de aanslutingtreffer kwam Zwarte Leeuw niet meer en zo eindigde de wedstrijd op 1-2. In de volgende ronde wacht een club uit tweede nationale Tempo Overijse.


Afgevaardigde eerste elftal (P1) gezocht

28 juni 11:00  KFC Herent is op zoek naar een afgevaardigde voor het eerste elftal. Je zorgt voor het invullen van het wedstrijdblad, de uitrusting en de organisatie van het poetsen van de kleedkamer. Maak het reilen en zeilen van de eerste ploeg mee van op de eerste rij! Tijdens vakantie of onbeschikbaarheid wordt een back up voorzien. Kandidaturen graag richten aan bestuur@kfcherent.be


(Assistent-) TVJO gezocht!

27 juni 15:00  KFC Herent is nog op zoek naar een assistent TVJO voor de IP bovenbouw (U14 tot en met U17). Uefa-B is een vereiste (of de opleiding dit jaar volgen). Mogelijkheid om vanaf seizoen 2024-2025 de Functie van TVJO over te nemen, ook hier is het de vereiste om een diploma TVJO te hebben (of bereid zijn de opleiding te volgen) Opleiding wordt betaald door de club! Verder krijg je een passende vergoeding, een trainerspakket en kom je terecht in een leuke club met traditie. contact: TVJO@kfcherent.be


KFC Herent wordt rookvrij

16 juni 11:30  Vanaf 1 augustus wordt KFC Herent een rookvrije sportclub. Roken zal nog enkel kunnen op één welbepaalde plaats. Meer info volgt in de loop van de volgende weken. Hiermee wil KFC Herent meewerken aan een rookvrije generatie en aan de gezondheid van iedereen die de club bezoekt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!