Nieuws

Nieuws

Judith Van Looveren (18) KFC Herent, wint Beker van Vlaams-Brabant outdoor en Beker van België indoor

23 juni 9:45  Judith Van Looveren won met KFC Herent de Beker van Brabant, maar met zaalvoetbalploeg FC Cruyff uit Leuven én Boutersem won ze zelfs de Beker van België. Ze mikt komend seizoen op de titel met de eersteprovincialer op het veld en indoor liefst de herharling van de bekerwinst. Judith begon op haar vierde tegen een bal te trappen, dit in navolging van haar papa en trainer Patrick en haar broer Cyriel die tot verschillende jaren geleden het middenveld bevolkte bij KFC Herentmeer »


FC Tildonk stopt er mee na volgend seizoen

26 mei 10:30  Mannen FC Tildonk en Sparta Haacht Statie fuseren in 2023-2024 Tildonkse dames stoppen al dit seizoen (met dank aan regiosport)meer »


Meisjeswerking zoekt talent en trainers

26 mei 10:15  KFC HERENT heeft voor volgend seizoen 3 meisjesploegen ingeschreven voor de competitie van verschillende leeftijden: U9/U11/U13+. Door met een extra ploeg van start te gaan wordt het leeftijdsverschil binnen de groepen verkleind. Kriebelt het ook bij jou? Voor nieuwe speelsters, zowel bij de jongste als bij de oudste leeftijdsgroepen, is er nog ruimte en nodigen we je graag vanaf half augustus uit op een proeftraining. Ook naar train(st)-ers voor deze ploegen zijn we nog volop op zoek. Voel je je geroepen om als trainer te beginnen? De club zorgt voor begeleiding, een vrijwilligersvergoeding en de kans om een trainersopleiding te volgen, betaald door de club! Voor meer info: mail naar TVJO@kfcherent.be meer »


Ladies KFC Herent veroveren eerste Beker van Vlaams-Brabant ooit, mooie dubbel met de titel van de heren

10 mei 13:30  Aanvaller Lies Tambeur scoorde een doelpunt in de provinciale bekerfinale voor KFC Herent tegen Boutersem United. Het loonde want ze wonnen met 2-1, Tambeur was net op tijd terug uit blessure om de geel-blauwen te helpen. Trainer David Fleurman schrok na de rust even maar zag het allemaal goed aflopen voor zijn team.meer »


U 10 spelen wedstrijd tegen ouders

2 mei 18:45  De U10 organiseerden afgelopen weekend een wedstrijdje ouders tegen spelers Het werd een topper met daarna heerlijke hamburgers Zo werd er een mooi slot gebreid aan het afgelopen seizoenmeer »


Clash tussen tweede KCVV Elewijt en kampioen KFC Herent zal spektakel brengen

30 april 10:15  Met dank aan Stefaan Van de Weyer Op de slotspeeldag van de heenronde ging Elewijt bij kampioen Herent winnen. Het was de enige wedstrijd van de blauw-gelen, met fikse thuisreputatie, die ze niet wonnen en dat zit nog diep, zo ook bij verdediger Cabeke. Ze willen er absoluut winnen. Aan de andere kant moeten de groenen absoluut winnen om kans te maken op de eindronde ter promotie naar eerste provinciale, het is mogelijk de belangrijkste wedstrijd uit hun bestaan.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!